• Orr Litchfield, english
 •       Thursday, 19 September 2019   

  Udvikling, planlægning og miljøret

  Orr Litchfields udviklings og miljørets advokater rådgiver klienter indenfor både national og international miljø og udviklings retshold.

  God planlægnings rådgving kræver en praktisk tilgangsvinkel samt adgang til kompleks teknisk viden.

  Orr Litchfield rådgiver om og udfører bistand til både by, kommune, amts og regions udvikling og planlægning. Evnen til forhandle om verserende og forskellige variationer af eksisterende planlægningsaftaler og akter på baggrund af nye forhold vil ofte være nøgle til en succesfuld gennemførelse af udviklingsplanen.

  Miljømæssige regulering spiller en stor rolle i mange udviklingsplaner, hvor balancen mellem opretholdelse af mijømæssige forhold og udviklingspotentialet skal optimeres.

  Et vigtigt nyt ekspert område er udviklet inden for forståelse for og anvendelse af  ”renewable energy installationer på land og til vands. Orr Litchfield har opnået sådan ekspertise og rådgiver klienter indenfor dette område.

  Vi leverer rådgivning til virksomhederne/selskaberne/organisationerne og/eller individerne med hjælp af vores omfattende erfaring og viden om udviklings og miljøretten, og de dertil knyttede retsområde med topkvalitets, løsningsorienteret, praktisk og kommerciel rådgivning. Vi rådgiver både individuelle, bestyrelser, direktioner i virksomheder, selskaber og offentlige og private organisationer. Vores mål er altid at levere klar og præcis juridisk rådgivning om komplekse udviklings og miljøretlige forhold i almindelige og forståelig tale.

  Vores udvikling og miljøretlige rådgivning og service omfatter bl.a.:

  Section 106 aftaler og variationer heraf, Udviklings og planlægnings appel og ansøgninger, Forurenet jord forhold, Planlægnings vilkår og fordele, lovregulering, miljø overholdelse og regulering og affaldsregulering samt energi forhold.

   

  News & Information

  Register for news updates
  Client Enquiries
  Orr Litchfield, Havnegade 41, 1., 1058 København K, Copenhagen, Denmark