• Orr Litchfield, english
 •       Thursday, 19 September 2019   

  Retssags - og voldgiftsbehandling

  Orr Litchfields retssags- og voldsgiftsadvokater bistår klienter i international og nationale regi indenfor en bred række af retsområder i både ordinære retssagsbehandling samt i voldgiftsbehandling.

  Virksomheder, selskaber og andre offentlige og private organisationer møder hver dag større og større immateriale retskrav. Vores proces advokater hjælper og bistår klienterne med  deres retsstillinger indenfor dette omfattende og evigt udviklende retsområde.

  Vi leverer rådgivning til virksomhederne/selskaberne/organisationerne og/eller individerne med hjælp af vores omfattende erfaring og viden om retssags- og voldgiftsbehandling og de dertil knyttede retsområde med topkvalitets, løsningsorienteret, praktisk og kommerciel rådgivning. Vi rådgiver både individuelle, bestyrelser, direktioner i virksomheder, selskaber og offentlige og private organisationer. Vores mål er altid at levere klar og præcis juridisk rådgivning om komplekse immaterialretlige forhold i almindelige og forståelig tale.

  Vores retssags- og voldgiftsbehandlings  rådgivning og service omfatter bl.a.:

  Alternative tvist løsning (ADR), voldgifts- og retssagsbehandling af enhver form for erhvervsretlige emne, meditiation mv.

   

  News & Information

  Register for news updates
  Client Enquiries
  Orr Litchfield, Havnegade 41, 1., 1058 København K, Copenhagen, Denmark