• Orr Litchfield, english
 •       Thursday, 19 September 2019   

  Erhvervsret

  Orr Litchfields advokater med speciale i kommercielle forhold rådgiver i en bred vifte af kommercielle forhold, både internationalt og nationalt. Selskabet, virksomheder, offentlige som private, og børsnoteret og ikke.noteret selskaber skal møde en lang række kommercielle juridiske forhold gennem alle stagier af deres forretningsudvikling fra idebegyndelse over stiftelsen og opstarten og gennem hele forretningens udvikling og vækst. Kontorets kommercielle advokater bistår selskaber, både børsnoteret og ikke-noteret, og virksomheder og organisationer med at opnå deres konkrete målsætninger indenfor alle aspekter af de kommercielle retsforhold i hvert stadie af klienternes forretningsudvikling.

  Kontorets advokater benytter sig af deres dybdegående ekspertise og erfaring inden for de kommercielle retsforhold og områder, og med baggrund heri ydes der højkvalitets, løsningsorienterede og praktiske kommercielle rådgivning til individuelle, bestyrelser og direktioner samt selskaber og virksomheder inden for en bred række af de kommercielle retsforhold.

  Vores mål er, at levere klar og konkret -. ofte på meget komplicerede kommercielle retsforhold - juridisk rådgivning i klar og forståeligt sprog.

  Vores rådgivning omfatter bl.a.:

  Kontraktsudarbejdelse indenfor agent- og eneforhandlingskontrakter, konsulentforhold, Franchisingsforhold, ansættelsesforhold, Joint Ventureforhandling og – kontrakter, udviklings- og produktionsforhold, Markedsføring og outsourcingskontrakter og forhandlinger og salgs- og leveringsbetingelser foruden en lang række andre kommercielle retshold.

  Vores kommercielle advokater er bistået af advokater og konsulenter indenfor de mange andre erhvervsrelatede retsområder, som selskabs-, konkurrence-, ansættelses-, Immaterialret og retssags- og voldgiftsbehandling foruden Entrepriseret og fast ejendom samt Miljø og Planlægning, og kan derfor levere en ”full Service” af kommerciel juridisk rådgivning.

  Vi arbejder i tæt samarbejde med pensions-, skatte – og finansrådgivere for at kunne levere en effektiv og tilbudsgående rådgivning til vores erhvervsklienter.

  Kontorets advokater arbejder ofte på komplekse internationale kommercielle retsforhold. Når det findes nødvendigt arbejder vi til fordel for vores klienter tæt sammen med og med bistand af vores brede vifte af internationale netværk af advokater.

  For mere information kontakt venligst commerciallaw@orrlitchfield.com eller kontakt os på 0045 38 88 17 00

   

  News & Information

  Register for news updates
  Client Enquiries
  Orr Litchfield, Havnegade 41, 1., 1058 København K, Copenhagen, Denmark