• Orr Litchfield, english
 •       Thursday, 19 September 2019   

  Vores forretningsfilosofi

  Orr Litchfield leverer omfattende og udvidende juridisk rådgivning, der sikres gennem at opnå og vedligeholde en gennem-gribende forståelse af vores erhvervsklienters forretningsgrundlag, -kultur og forretningsøkonomiske og -politiske klima.

  Med en grundige bagsviden og forståelse for vores klienters forhold har vi mulighed for, at levere høj kvalitets og skræddersyet rådgivning og problemløsning samt problemforbyggelse til vores klienter.

  Vi arbejder tæt med vores internationale netværk og andre eksterne konsulenter for, at kunne levere en global integreret rådgivning, der omfatter  og medtager de forskelligartet forretningsforhold, kulturer, sproglige og juridiske traditioner, til alle vores klienter. Hermed er det muligt for os, at levere en bedre rådgivning og service end andre advokatkontorer.

  Vores grundlæggende filosofi, kompetance opbygning og ekspertise er fokuseret på, at bistå klienter over mange retsområder både international og nationalt. Sammen med vores internationale netværk og eksterne konsulenter kan vi leverer omfattende ressourcer og dybdegående ekspertise på højde med store international advokatfirmaer, dog med den personlige kontakt, der ofte er til stede i lokale advokatkontorer med bemandinger af senior advokater, der har forståelse for den særlige nuance ved de forskellige forretningsområder, kulturen, de sproglige og jurisiske spisfindigheder, der eksisterer for kontorets klienter, både i den globale og lokale scene. 

  Få mere af vide om hvor og hvordan Orr Litchfield kan assisterer med dine særlige juridiske forhold, se venligst vores forretningsområder.

   

  News & Information

  Register for news updates
  Client Enquiries
  Orr Litchfield, Havnegade 41, 1., 1058 København K, Copenhagen, Denmark