• Orr Litchfield, english
 •       Thursday, 19 September 2019   

  Kommercielle ejendommen og fast ejendom og entreprise

  Orr Litchfields ejendomsrets advokater rådgiver klienter i international og nationale regi indenfor omfattende områder i ejendomsretten.

  Ejendommen  er et komplekst investeringsprojekt, hvilket ofte kræver eksceptionel combination af teknisk viden og praktiske evner. Ingen handel med ejendomme ere ens og et succesfuldt resultat afhænger af at kunne opnå klienternes konkret mål igennem løbende drøftelser og overvejelser gennem hele transaktionen. Vi tror på, at dette er et særligt forhold, som enhver klient oplever hos os. 

  Vi leverer rådgivning til virksomhederne/selskaberne/organisationerne og/eller individerne med hjælp af vores omfattende erfaring og viden om ejendommsrettens og de dertil knyttede retsområde med topkvalitets, løsningsorienteret, praktisk og kommerciel rådgivning. Vi rådgiver både individuelle, bestyrelser, direktioner i virksomheder, selskaber og offentlige og private organisationer. Vores mål er altid at levere klar og præcis juridisk rådgivning om komplekse immaterialretlige forhold i almindelige og forståelig tale.

  Vores ejendomsrets rådgivning og service omfatter bl.a.:

  Erhvervslejeret, udviklings- og bebyggelsesaftaler, entrepriseret, køb og salg af ejendommen og bygninger, investering I ejendomme og bygningsgrunde.

   

  News & Information

  Register for news updates
  Client Enquiries
  Orr Litchfield, Havnegade 41, 1., 1058 København K, Copenhagen, Denmark