• Orr Litchfield, english
 •       Thursday, 19 September 2019   

  Immaterial ret (IPR)

  Orr Litchfields immaterialrets advokater rådgiver klienter i international og nationale regi indenfor omfattende områder indenfor immaterialretten, og på national og internationale retsområder.

  Virksomheder, selskaber og andre offentlige og private organisationer møder hver dag større og større immateriale retskrav. Vores immaterialrets advokater hjælper og bistår klienterne med beskyttelse af ,udvikling heraf og kommercialisering af deres rettighederne indenfor dette omfattende og evigt udviklende retsområde.

  Vi leverer rådgivning til virksomhederne/selskaberne/organisationerne og/eller individerne med hjælp af vores omfattende erfaring og viden om immaterialretten og dertil knyttede retsområde med topkvalitets, løsningsorienteret, praktisk og kommerciel rådgivning. Vi rådgiver både individuelle, bestyrelser, direktioner i virksomheder, selskaber og offentlige og private organisationer. Vores mål er altid at levere klar og præcis juridisk rådgivning om komplekse immaterialretlige forhold i almindelige og forståelig tale.

  Vores immaterialretslige rådgivning og service omfatter bl.a.:

  Køb og salg af rettigheder, beskyttelse mod forfalskninger, branding, fortolighedserklæringer, Copyright, database udvikling og beskyttelse, designs udvikling og designs rettigheder, Informationsfrihed, informationsteknologi, udvikling og undersøgelser, patentbeskyttelse, Internet udviling og rettigheder, Licensudarbejdelse og kontrol, media bistand og Merchandising og sponsorerin.

   

  News & Information

  Register for news updates
  Client Enquiries
  Orr Litchfield, Havnegade 41, 1., 1058 København K, Copenhagen, Denmark