• Orr Litchfield, english
 •       Thursday, 19 September 2019   

  EU og konkurrence ret

  Orr Litchfields konkurrencerets advokater rådgiver klienter inden for en bred og omfattende række af konkurrenceretlige forhold, både i relation til nationale regler, EU regler og international regler.

  Europæisk konkurrenceret og de enkelte medlemslandes ensartede konkurrenceregler vedrører alle misbrug og fordrejning af konkurrenceevnerne i forbindelse med forskellige former for ulovlig monopol, prisaftaler(kartel handler) og lignende implementering af urimelige aftalevilkår og udelukkelsen af konkurrenter. Disse misbrugsformer vil typisk opstå udfra handlinger foretaget af markeds dominerende virksomheder/selskaber og/eller ”karteller”.

  Konkurrenceretlige krav opstår på baggrund af mange forskellige forhold. Virkemidler fra det offentlige og for misbrugte markeder/selskaber/virksomher omfatter erstatningskrav, bødeforhold samt indbringelse af forholdene til den Europæiske Kommision.

  Vi leverer rådgivning til virksomhederne/selskaberne/organisationerne og/eller individerne med hjælp af vores omfattende erfaring og viden om konkurrenceretten og dertil knyttede retsområde med topkvalitets, løsningsorienteret, praktisk og kommerciel rådgivning. Vi rådgiver både individuelle, bestyrelser, direktioner i virksomheder, selskaber og offentlige og private organisationer. Vores mål er altid at levere klar og præcis juridisk rådgivning om komplekse konkurrenceretlige forhold i almindelige og forståelig tale.

  Vores konkurrenceret service og rådgivning omfatter bl.a.:

  Markeds misbrug, uretfærdig handlens vilkår, Konkurrenceregler,. Kartel virksomhed og forholdene herfor, markedsdominance, persondata lovgivning samt informations anvendelse og tilgængelighed, markedsudelukkelse og medlemsskaber og anvendelse, motor industriens retsforhold, selskabs/virksomheds rådgivning samt mange andre af konkurrencerettens områder.

  Vi arbejder tæt sammen med de førende specialister og har oparbejdet en særlige indsigtsfuldt fagprofil indenfor Motorindustriens områder.

  Vi rådgiver virksomheder/selskaber, som finder at være udsat for misbrug af konkurrenceretten såvel som de klienter, der bliver mødt med krav om, at de foretager markedsmisbrug og/eller overtrædelse af konkurrenceretlige forhold.

   

  News & Information

  Register for news updates
  Client Enquiries
  Orr Litchfield, Havnegade 41, 1., 1058 København K, Copenhagen, Denmark