• Orr Litchfield, english
 •       Thursday, 19 September 2019   

  Selskabsret

  Orr Litchfields selskabsadvokater rådgiver internationale og nationale klienter indenfor en bred vifte af selskabsretlige forhold.

  Selsakaber og virksomheder skal imødegå en omfattende mængde af selskabsretlige forhold igennem alle stadierne af forretningens udvikling, fra ide over planlægning og stiftelse over vækst og udvikling enten kommercielt eller ved fusioner og/eller opkøb af virksomheder – ofte med bistand af tredjemands finansiering eller private equity, vækstkapital eller ligende til endelig exit og indløsning af kapitalinteresserne.

  Kontorets selskabsrets advokater bistår selskaber, både børsnoteret og ikke-noteret, og virksomheder og organisationer med at opnå deres konkrete målsætninger indenfor alle aspekter af de selskabsret forhold i hvert stadie af klienternes forretningsudvikling.

  Kontorets advokater benytter sig af deres dybdegående ekspertise og erfaring inden for de kommercielle retsforhold og områder, og med baggrund heri ydes der højkvalitets, løsningsorienterede og praktiske kommercielle rådgivning til individuelle, bestyrelser og direktioner samt selskaber og virksomheder inden for en bred række af de kommercielle retsforhold.

  Vores  mål er, at levere klar og konkret -. ofte på meget komplicerede selskabsretlige forhold - juridisk rådgivning i klar og forståeligt sprog.

  Vores rådgivning omfatter bl.a.:

  Selskabsret, Selskabs adminstration, Corporate Finance, Corporate Governance, Retssags- og voldgiftsbehandling, Finansieringsforhold, kapitalfremskaffelse, Joint Ventures, køb og salg af virksomheder, Outsourcing, vækstkapital, ejeroverenskomster, kapitalforhold, omstruktureringer, herunder bl.a. skattefrie omdannelser og -ombytninger, fusioner  og spaltninger.

  Vores selskabsrets advokater er bistået af advokater og konsulenter indenfor de mange andre erhvervsrelatede retsområder, som kommercielle retshold, konkurrence-, ansættelses-, immaterialret og retssags- og voldgiftsbehandling foruden entrepriseret samt fast ejendom og miljø og planlægning, og kan derfor levere en ”full Service” af kommerciel juridisk rådgivning.

  Vi arbejder i tæt samarbejde med pensions-, skatte – og finansrådgivere for at kunne levere en effektiv og tilbudsgående rådgivning til vores erhvervsklienter.

  Kontorets advokater arbejder ofte på komplekse internationale selskabsretsforhold. Når det findes nødvendigt arbejder vi til fordel for vores klienter tæt sammen med og med bistand af vores brede vifte af internationale netværk af advokater.

  For mere information kontakt venligst corporatelaw@orrlitchfield.com eller ring til os på 0045 – 38 88 17 00.

   

  News & Information

  Register for news updates
  Client Enquiries
  Orr Litchfield, Havnegade 41, 1., 1058 København K, Copenhagen, Denmark